söndag 4 juni 2023

Inte alla med megalomani är manliga rocksångare eller författare

Alla dessa förbehåll, alla dessa undantag och mittåter, all ödmjukhet och så mitt i det hela åter en uppflammande vrede! Synd att man inte är man och gammal musiker eller dramatiker eller författare: då skulle dessa tillkortakommanden respektive utbrott kunna inbringa pengar.

Men nu är inte undertecknad rätt person att skriva böcker och, uppriktigt sagt, finns det inte tillräckligt av sådana redan? Ska också AI börja skriva ur sitt mångfacetterade hjärta kommer det att bli många berörande, gripande, varma, tänkvärda, omistliga, etc alster att ge priser till.

Tillbaka till denna bloggs envåldshärskare. Såna brukar se sig själva som mönstret för en idealmedborgare. Det är man inte ensam om, även om de andras mönsterpersonlighet sällan sammanträffar med ens egen.

Fast egentligen skulle detta ha handlat om något annat. Inledningarna blir för långa – spelar ingen roll om jag talar eller skriver. Just deal with it. Har man att göra med frustrerade konstnärssjälar så har man.

Egentligen hade jag tänkt göra en till pudel (se igår). Eller var det en padda, en större groda än de som ofta hoppar ur folks munnar? I morgon ska det bl a handla om ”naken". Jag skriver det på fler språk så bloggen uppmärksammas worldwide: nude, nackt, hadaka, nakinn.